HUNYADI MARGIT . FOTÓ

Színházba járni és nem fotózni, számomra már teljesen elképzelhetetlen. Ha mégis elkeveredek a gépem nélkül egy előadásra, folyton azt lesem, miről maradok le képileg, milyen szögből mit lehetne lencsevégre kapni.

Több mint 10 éve szerettem bele a fotózás e területébe, ami kisebb- nagyobb kihagyásokkal, de a mai napig nagy szerelem a hétköznapjaimban.

Egyetem mellett a jól ismert Práter utcai fotós képzésre iratkoztam be, hogy az addigi tudásomat megalapozzam, hiányosságaimat kiegészítsem. Szinte az összes területágat végigfotóztam már, a rendezvényektől kezdve az esküvőkön át az ételfotózásba is belekóstoltam az évek alatt. Több portálon is jelentek meg képeim, fotós barátaimmal közösen színházi kiállításunkon is megmutathattuk „szenvedélyünket”.

Saját színházi képeimet összegyűjtve „helloszinház” néven vagyok jelen az instagram közösségi portálján.

Jelenleg egy design lámpacég gyönyörű kristálycsillárjait kapom lencsevégre, káprázó csillogásuk igazi kihívás fotósként.

Milyen egy színházi fotós élete? Leginkább sötétben kattogó, előadásról előadásra rohanó, a színházak közötti legrövidebb utakat ismerő. Széles rálátást kapunk ezáltal a jelenkori színházi világról, amely képeinkben él tovább.

Email: hunyadi.margit@szinhaznezo.hu

FIGYELEM! A szerző írásos engedélye nelkül tilos a publikált fotók másolása, más helyen való felhasználása!