BODA GÁBOR . FOTÓ

Mintegy 50 éve fotózom, majd hosszú kényszerszünet után a 90-es évek végén újra kezdtem.

Elsőként tánc, balett fotózással és kulturális rendezvények bemutatásával. Ezt követően 2005-től színházi szerződések keretében majd szabadúszóként feleségemmel szinte minden pesti és számos vidéki színház előadásait, táncelőadásait örökítettünk meg.

Több színházzal szerződéses kapcsolatban állok és rendszeresen dolgoztam is részükre egészen a pandémia okozta bezártságig hiszen koromnál fogva erősen veszélyeztetett emberek közé tartozom. Közel egy éve csak a legszükségesebb esetben veszem kézbe a masinát.

Jártam a Táncszínházba és fotóztam többek között a Duna Karnevál, a MANE, a Duna Táncegyüttes, a KET előadásait, számos tánc és modern balett előadást. Rendszeresen fotózok vidéki színházakban és fesztiválokon.

Éveken át együttműködtem a KÖZÖNSÉG.HU színházi portállal. Több rendező vidéki forgatásán is részt vettem, fotóim sokfelé eljutottak. Számos kiállításom volt, pl. Marosvásárhelyen is, ahol a Maros Művészegyüttes több előadását örökítettem meg.

Az előzőeken kívül stúdió munkát is végzek, most már néhány éve saját műhelyemben.

Képeim Gábor Boda /WPHOTO vízjellel/, Wart Galeria /w-art/, Gábor Boda és Dr. Boda Gábor /wmagicfoto/ alatt találhatók meg, több száz albummal, több ezer képpel.

Honlapom: https://www.wmagicfoto-studio.eu/

Email: boda.gabor@szinhaznezo.hu vagy wphoto.eu@gmail.com

FIGYELEM! A szerző írásos engedélye nelkül tilos a publikált fotók másolása, más helyen való felhasználása!